Täidame su päevad põnevate aktiivsete tegevustega – alustades veemõnude nautimisega ja  lõpetades lõõgastava saunakogemusega. Põnevaid tegevusi ja võimalusi on palju!

  • Iglusaun

Iglusaun pakub maalähedust ja ehedust oma traditsioonilise puuküttega kerisega. Leilitamise vahepeal on võimalik eesruumis mõnusalt lõõgastuda ja nautida head seltskonda, vaateid ja hubast olemist.

Saunatama mahub üheaegselt kuni 8 inimest. Meeste ja naiste duširuumid on olemas sadamahoones.

Hind: 150€/3h

  • Suitsusaun

Suitsusaun on saun, millel pole korstnat. Saunaruumis on suur kerisega ahi, mida köetakse mitu tundi. Sauna kütmisel tuleb suits saunaruumi ja soojendab sauna lisaks kerisekuumusele. Kui saun on köetud, lastakse viimane suits välja, tuulutatakse ruum ja saunalised võivad tulla.

Saunatama mahub üheaegselt kuni 4 inimest. Meeste ja naiste duširuumid on olemas sadamahoones.

Hind: 190€/3h

  • Parvsaun

Parvsaun on Hara sadama kõige uuem ja atraktiivsem saun. Parvsaunas on võimalik saunatada ja ühtaegu nautida merevaadet, seltskonda, head sööki-jooki. Saun mahutab kuni 10 inimest.

Hind: 350€/4h

  • Paadisõidud Hara Saarele giidiga

Mis on ühist Hara saarel ja Tallinna kiludel? Kui sul tekkis huvi, siis vastuse saad Hara saart külastades. Hara saarel on imeline ürgne loodus, sadamakai, tuletorn ja hoonete varemed mis tänaseks osa ajaloost. Erilisi vaateid näeb just mere poolt maismaale vaadates. Paadisõidud toimuvad kaluripaadiga.

Paadisõit saarele kestab orienteeruvalt 10 minutit, giidiga retk 1h. Paadile mahub korraga kuni 12 reisijat. Paadireisid toimuvad ettetellimisel ja vastavalt ilmaoludele. Tormise ilma puhul ka ettetellitud paadisõitu ei pruugi toimuda. Saarele minekuks vajalikud mugavad jalanõud ja ilmale vastav riietus.

Hind: 22€/osaleja

Aktiivne tegevus ja meelelahutus

Seila ise mööda maalilist rannikut, naudi kauneid Lahemaa vaateid ning avasta veel avastamata paiku. Aerupaadiga otsustad ise, mida näha soovid ning kuhu kulgeda.

Hind: 15 € /3h

Sadamas on 5 aerupaati.

SUP lauaga sõitmine on võitnud nii laste kui täiskasvanute poolehoiu. Ka Hra sadamas saab avasta allveelaevade baasi ümbrust SUP laual sõites.

Kui soovid seda teha koos giidiga, küsi pakkumist.

Hind: 15€/3h.

Sadamas on 8 SUP lauda.

Kajakiga merel sõitmine on põnev kogemus, mida ette võtta pere või sõpradega. Kui soovid, saad seda teha iseseisvalt, või küsi meie giiditeenus juurde.

Hind: 15€/3h, päev 30€.

Sadamas on 6 kajaki.

Avasta Hara Allveelavabaasi ümbrust ja kaunist Lahemaad jalgrattal! Rendi ratas omale või kogu perele ja naudi! Saadaval on 4 meeste, 4 naiste ja 3 laste mudelit, et saaksid avastusretke soovi korral nautida terve perega. Kaasa jalgrattakiivrid ja turvalukud.

Jalgratta rendi hinnakiri:
Rent: 5€ / 1-3h
Päevarent: 10€ / 8h (al 11:00-20:00)
Lisatunni hind: 3 €
Ööpäev: 20€ / 24h

UUS! Sadamas on nüüd ka fatbike‘id. Rent 15€ päev.

Tagatisraha 50€, mis tagastatakse peale ratta tagastamist.
Tutvu renditingimustega SIIN ->

Maisematest meelelahutustest pakub mõnusat ajaviidet traditsiooniline minigolf.

Minigolfi hinnakiri:
Täiskasvanu: 5 € / 1 ring
Laps: 4 € / 1 ring
Pensionär: 4 € / 1 ring
Perepilet: 15€ / 1 ring (2 täiskasvanut + max 3 last)

Seltskonnale terve minigolfiraja rent 100€ (vajalik eelbroneerimine)

Majutud sadamas, oled naasnud avastusretkelt või otsid lihtsalt idüllilist mereäärset kohakest lõkke- või grilliõhtu korraldamiseks?

Lõkkeplatsi rent: 40€ / 3h

Hinnas sisalduvad lõkkepuud, ettevalmistatud lõkkekoht, grillimistarvikud (põlemise aeg ligikaudu 3 tundi).

Hara sadamas on sul võimalus seada üles oma telk ning puhata looduse rüpes.

Kohatasu: 20€/ööpäev

Hinnas sisaldub: dušš, elektrikerisega saun, WC.

Kui oled seiklemas karavaniga, siis Hara sadam pakub sulle võimalust peatuda meie juures.

Kohatasu: 30€/ööpäev

Hinnas sisaldub: dušš, elektrikerisega saun, WC.

Hoia end toimuvaga kursis!

Hara Sadam on olnud pidevas uuenemises ning nüüdki on järjest tekkimas uusi põnevaid teenuseid, mis teevad sellest veelgi atraktiivsema paiga sündmuste korraldamiseks.

Kui soovite saada meilt regulaarset infot (umbes 1 kord kvartalis) uudiste ja uute võimaluste kohta, palun jätke oma kontaktandmed.

Liitu uudiskirjaga

Tutvu privaatsuspoliitikaga