Hara sadam – peokoht, kus unistused kohtuvad tegelikkusega

Kujutage ette kohta, kus meretuul paitab põski ja imelised loodusvaated loovad täiusliku tausta teie eriliseks päevaks. Hara Sadam, asudes Põhja-Eesti Lahemaa rannikul, on just selline paik – täis lummavat loodust ja põnevat ajalugu, mis muudab iga sündmuse, eriti pulmad, tõeliselt meeldejäävaks.

Unistuste pulmapaik

Hara Sadam ei ole lihtsalt koht, vaid elamus. Loodus, merekohin ja avarad vaated loovad atmosfääri, mis on kui loodud erilisteks hetkedeks. Sadamahoones asuv restoran pakub üheskoos avatud merevaatega terrassiga ruumi – 50 mahub mugavalt sisealale ja teist samapalju välialale. See teeb Hara Sadamast ideaalse valiku nii suuremate kui ka väiksemate pulmapidude korraldamiseks.

Restoran, mis täidab kõik soovid

Pulmapäeval peaks kõik olema täiuslik ja Hara Sadama restoran hoolitseb selle eest, et toidud pakuksid naudingut ja üllatust. Meie köök pakub täisteenust koos mitmekesise menüüga, mille koostamisel arvestatakse pruutpaari soove. Koka fantaasia ja teie ideed ühendatakse, et luua maitserännak, mis rõõmustab nii teie kui külaliste meeli.

Hetked klaaslehtlas

Neile, kes soovivad pulmapäeva tähistada väiksemas seltskonnas, on Hara Sadamas olemas klaaslehtla – väike, kuid lummav koht, kus mahub mugavalt aega veetma kuni 25 inimest. Klaasist seinad lasevad valgusel siseneda igast küljest ja avavad vaated ümberkaudsele looduslikule ilule, luues romantilise atmosfääri.

Ööbimine keset loodust

Pärast pikka ja unustamatut pulmapidu ei ole kiiret kuhugi – Hara Sadam pakub ööbimisvõimalusi merevaatega iglukämpingutes ja kalurihüttides. Kokku on võimalik majutada kuni 50 külalist, kes saavad nautida rahulikke öid ja hommikuid koos merekohina ja värske rannatuulega.

Lõõgastus ja saunamõnud

Pulmapäeva lõppu saab nautida erilistes saunades, mida Hara Sadam pakub. Valikus on iglusaun, suitsusaun, läbipaistvate seintega parvesaun ja kaks elektrikerisega sauna peahoones. Olgu see pruutpaari eriline hetk või pulmakülaliste ühisnautlemine, saunamõnud pakuvad lõõgastust ja soojust igale hingele.

Pulmad, millest räägitakse veel pikka aega

Hara Sadam on tõeline pärl neile, kes otsivad midagi erilist – müstilist loodust, rahu ja ajaloohõngulist keskkonda. Kui soovid tähistada oma armastust kohas, kus unistused saavad tõeks, on Hara Sadam see koht. Tule ja loo oma eriline päev imeliste vaadete ja merekohina saatel.

Broneeri pulmapäev Hara sadamas

Ootame teid Hara Sadamasse, et muuta teie tähtpäev unustamatuks.

Küsi lisainfot ja broneeri oma unistuste pulmapaik juba täna!