Lahemaa restoranide nädal Talvest kevadesse!

Tule Lahemaale ja koge, kuidas talv ulatab käe kevadele!
Kas oled valmis nautima maitseelamusi, mis ühendavad talve hubasuse ja kevade värskuse? 

Lahemaa restoranide nädal ootab sind 14.–23. märtsil 2025!

Hara sadamas on meri ja loodus alati osa igast loost – nii ka meie toidulaual. Kui talvine rand vaikselt kevadele teed annab, sünnib sellest üleminekust inspireeritud menüü, kus kohtuvad Põhja-Eesti ranniku ehedad maitsed – meri, mets ja kohalik tooraine. See on maitserännak talvest kevadesse.

Menüü

Tervitus: värske suitsuräim, koduleiva ja ürdivõiga

Eelroog: Hara sadama forell, tilli-aioli ja juuretise baasil kiviahju pannkoogiga

Pearoog: krõbedaks küpsetatud seakõht maapirnikreemi, spargli ja sõstrakastmega

Magustoit: kohupiimatäidisega cannoli

Hind 37 €

Lahtiolekuajad

L-P: 17:00 aga alati võib küsida ka endale sobivat aega.

Laua broneerimine
vivika@harasadam.ee
Vivika Kosk 53618383

Tule ja naudi maitseid, mis peegeldavad mere ja metsa harmooniat!